Ankh behandeling

De Ankh is een sleutel naar verandering van bewustzijn en betekent letterlijk ‘levenskracht’.

In deze tijd, waarin wij meer dan ooit worden uitgedaagd om te groeien in bewustZijn, raken veel mensen uit balans. Klachten als vermoeidheid, depressiviteit, angsten, niet meer weten wat bij je past, onzekerheid etc. ontstaan als gevolg hiervan. Enige tijd geleden ben ik gaan werken met de Ankh waarmee ik mensen heb zien veranderen van onzekere, niet blije, vaak eenzame, onrustige mensen naar mensen die gaan staan voor zichzelf, inzichten krijgen over hoe ze het wél kunnen en weer in beweging komen, dingen weer aanpakken. Het gaat meer als vanzelf. Met behulp van de Ankh wordt de weg naar herstel versneld.

De Ankh werkt zuiverend, harmoniserend en herstelt de energiebalans.

De behandelingen met de Ankh richten zich op verschillende doelen, waaronder o.a.:

  1. het versterken en helen van de aura: ons energielichaam. De Aura is een energieveld waarmee ieder mens omgeven en doordrongen is. Een sterke Aura maakt je minder vatbaar voor invloeden van buitenaf. Een verzwakte Aura daarentegen geeft je minder bescherming, je wordt kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf en stemmingen van anderen.
  2. In balans brengen van alle meridianen: Meridianen zijn energiebanen in het lichaam volgens traditionele geneeskunde, en het evenwicht hiertussen is belangrijk voor welzijn.
  3. Balans tussen links en rechts: Het streven naar evenwicht tussen de linker- en rechterzijde van het lichaam, mogelijk gerelateerd aan yin en yang-concepten.
  4. Energetisch reinigen: Het verwijderen van ongewenste energetische elementen die als belastend worden beschouwd.
  5. Verwijderen van belastende energie: Het elimineren van energie die als negatief of schadelijk wordt ervaren.
  6. Verwijderen van energie vanuit familiegeneraties: Het idee dat energetische patronen of belastingen van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven en dat de Ankh kan helpen bij het verwijderen hiervan.

Ons lichaam houdt herinneringen vast, aan zowel positieve als negatieve ervaringen, trauma’s, verdriet en emoties. Deze kunnen zich manifesteren in onze cellen en organen en kunnen de vrije werking ervan belemmeren, wat uiteindelijk kan leiden tot ziekte. De behandelingen met de Ankh helpen om deze opgeslagen energieën te identificeren, los te maken en het helingsproces op gang te brengen, waardoor het lichaam weer in staat is om vrijer en gezonder te functioneren.

Wat je kan ervaren:

Tijdens de sessie kan je veel gaan voelen, het koud krijgen of heel moe worden. Je kan gaan geeuwen, veel gaan boeren of willen plassen. Het hoort er allemaal bij. Ook vooraf aan en na de sessie kan je sensaties voelen. Ook kan je kleuren of beelden gaan zien tijdens de sessie.

De behandeling bestaat uit verschillende fases. Zo ben ik bij je lichaam bezig en dan ben ik weer op afstand om je goed te kunnen waarnemen. Tijdens deze sessie wordt de trillingsfrequentie verhoogt, worden de verschillende lichtlichamen, chakra’s en de ziel meegenomen. Ook wordt de hartenergie geopend en licht ingebracht.

Blokkades worden gezocht en herstel volgt zodat er meer doorstroming mag komen.

De uitwerking van de behandeling is dat je meer ruimte ervaart, je veel rustiger en lichter voelt.
Meer bij jezelf bent en een berusting krijgt op een (lastige)situatie.
Het kan zijn dat je in een periode na de behandeling heel emotioneel bent,
heel veel rust ervaart of juist heel blij bent, dat is per persoon verschillend.

Wil jij graag wat lichter door het leven gaan?
Steviger in je schoenen staan, meer blijheid ervaren en weer in beweging komen?