Prikkelbare Darm Syndroom

Zeurende, stekende of krampende buikpijn, een opgeblazen gevoel, diarree of obstipatie, zuurbranden, winderigheid en vermoeidheid. Allemaal vervelende klachten die je waarschijnlijk wel herkent als je de aandoening Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS) hebt. Soms hebben deze klachten een behoorlijke invloed op je dagelijks leven of is het zelfs zo ingrijpend dat je werk of dagelijkse activiteiten gestopt moeten worden.

Tijdens mijn studie heb ik onderzoek gedaan naar het prikkelbare darmsyndroom omdat er nog niet echt een oplossing voor gevonden is. Het onderzoek bestond uit twee delen: een literatuuronderzoek en een praktijkonderzoek.

Het literatuuronderzoek is gedaan naar de reguliere Westerse geneeskunde, de natuurkundige visie, de metafysische achtergrond en de traditionele Chinese medische geneeskunde. 

Voor het praktijkonderzoek heb ik een aantal cliënten behandeld met een door mij opgesteld behandelplan (6 behandelingen), deze behandelingen zijn gekozen op basis van de gegevens die ik verzameld heb met het literatuuronderzoek. 

Bij alle cliënten is een positief resultaat geboekt !

Wilt u meer weten, dan kunt u een mail sturen naar info@ingejaeger.nl of bel 06 – 111 69 112,
laat bij geen gehoor a.u.b. een bericht achter zodat ik u kan terugbellen.

Vooruitgangen zichtbaar aan de hand van grafieken.