Balinese Wellness Treatment

– LADIES ONLY –

Kom heerlijk tot rust met de Balinese Wellness treatment, bestaande uit een pakking met lulur/scrub, gevolgd door een heerlijk ontspannende Balinese lichaamsmassage.

Voor deze behandeling wordt een lulur/scrub vers voor u bereid met kruiden en een eiwitrijk product, vervolgens wordt hieraan een essentiële olie naar keuze toegevoegd.

Deze pakking met Lulur verwijdert dode huidcellen (scrub), stimuleert de aanmaak van nieuwe en heeft een verkoelend en hydraterend effect op de huid, tevens zorgt het voor een verbetering van de bloedcirculatie.

Na het aanbrengen van de lulur/scrub wordt je heerlijk warm ingepakt, vervolgens ontvang je een voetmassage. Daarna wordt je schoongewassen en ontvang je een stevige ontspannende lichaamsmassage met warme olie.
De massage bevordert de bloedcirculatie, versterkt het immuunsysteem, vermindert stress en versoepelt de spieren. De Balinese lichaamsmassage wordt afgesloten met een gezicht/hoofd massage. Je gaat heerlijk ontspannen naar huis, een weldadige ontspanning voor lichaam een geest.

Omdat in de lulur/scrub kurkuma is verwerkt is het verstandig een oudere donkere slip te dragen tijdens de behandeling.

Raadpleeg hier de contra indicaties.