Aromatherapeutische Edelsteenmassage

ALLEEN VOOR DE DAMES:

Er wordt gemasseerd met warme edelstenen, die ieder voor zich een specifieke geneeskrachtige werking hebben, deze werking wordt nog eens versterkt door de pure, zuivere etherische oliën die wij hierbij gebruiken en zo zorgen zij samen voor een complete en diepgaande behandeling.

Aromatische edelsteenmassage is een bijzonder aangename manier om te ervaren wat het helende en ontspannende effect is van een geurige massage met warme edelstenen. Tijdens de massage ontstaat er een diepe ontspanning, stress wordt afgevoerd en nieuwe energie komt ervoor in de plaats.

De stenen en de etherische olie worden verwarmd tot ± 40º C. De edelstenen werken sterk ontladend, zowel op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Etherische oliën zijn vluchtige stoffen die onttrokken zijn aan aromatische planten. De olie van deze planten heeft een krachtige therapeutische werking. Slechts enkele druppels zijn vaak voldoende om een medicinale werking te bereiken. Daarnaast werken ze via hun geur ook op de psyche.

De etherische oliën worden voornamelijk uitwendig toegepast, maar ze dringen zo diep in het lichaam door dat ze op de inwendige organen inwerken. De subtiele helende eigenschappen van deze oliën zijn van een hoge vibratie en hebben daardoor een krachtige werking op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

Door met de etherische oliën een massage te geven wordt het positieve effect nog versterkt met de invloed van de stenen.

Ervaar nu zelf de helende en ontspannende effecten van een geurige massage met warme edelstenen.

Totale lichaamsmasage ca. 60 minuten: 60 Euro.
Benen voor- en achterkant, rug, gezicht en decolleté, hoofdhuidmassage, oormassage, massage van de armen en handen, buik (indien gewenst) en voeten

Lichaam 45 minuten, kost 45 euro.
Benen voor- en achterkant, rug, armen en handen, buik (indien gewenst) voeten